Facebook видалив пост заступник глави Роскомнадзору Максима Ксензова, в якому було слово "хохол".

Про це повідомляє УНІАН.

"Відмінно. Видалили моє повідомлення. Ну що ж. Я, до речі, завжди говорив, що всякі адміністрації ресурсів набагато більш жорсткі й цинічні, не обмежені ніякими рамками, ніж будь-які держоргани", - написав він на своїй сторінці у соціальній мережі.

Читайте також: Facebook блокуватиме користувачів за слово "хохли"

За його словами, він не хотів би, щоб "невідомі громадяни відомих країн забороняли громадянам моєї країни говорити рідною мовою".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ксензов раніше заявляв, що Facebook, Twitter і Google не дотримуються вимоги закону Росії про блогерів: вони не представили інформації про добову відвідуваність деяких користувальницьких сторінок, а також даних, які дозволяють ідентифікувати власників акаунтів з добовою відвідуваністю більше 3 тис. осіб.

Нагадаємо, 1 липня, адміністрація соціальної мережі Facebook заблокувала на тиждень аккаунт російського письменника Едуарда Багірова. У своїх повідомленнях автор використовував вираз "нещасні хохли".

Про це йдеться у відповіді Facebook на прохання Федеральної служби Росії з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій роз'яснити ситуацію із блокуванням.

Як пояснюють у повідомленні, слово "хохли" прирівнюється до використання такого слова як "ніггер". В свою чергу. це порушує права спільноти. Акаунт заблокували згідно з правилами соцмережі.