Рада безпеки Росії сьогодні в Кремлі розгляне заходи з протидії загрозам за умов міжнародних санкцій. Засідання проведе сам російський лідер.

Про це повідомляє прес-служба президента Росії Володимира Путіна.

Під час засідання російської Ради безпеки, зазначає прес-служба, розглядатимуться "додаткові заходи щодо нейтралізації загроз для національної безпеки країни в умовах міжнародних санкцій".

Основним доповідачем на засіданні буде секретар Радбезу Микола Патрушев.

Нагадаємо, США, Євросоюз та інші західні країни у минулому році запровадили ряд санкцій проти Росії санкції. Їх спершу ввели після анексії українського Криму, яку міжнародна спільнота не визнала, а потім через роль Москви в конфлікті на сході України. У цьому році був продовжений термін дії санкцій.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: США вперше ввели санкції проти п'яти нафтових компаній Росії

Наприкінці червня Канада та США оголосила про додаткові санкції проти Росії. До розширеного списку санкцій потрапили такі російські нафтові компанії, як "Газпром", "Газпром нєфть", "Лукойл", "Транснєфть" і "Сургутнєфтєгаз".