Український футболіст Євген Коноплянка та іспанський футбольний клуб "Севілья" затвердили умови контракту. "Дніпро" офіційно продає свого напівзахисника, повідомила прес-служба "Севільї" на своїй сторінці в Twitter.

Сьогодні Євгеній має пройти медогляд і, в разі позитивного висновку медиків, підписати контракт. Лише після цього він стане повноцінним гравцем команди Унаї Емері.

Читайте також: Зірка "Шахтаря" перейшла до "Мілану"

В іспанському футбольному клубі називають 25-річного футболіста зіркою континентального футболу і одним з кращих пропозицій на інтернаціональному трансферному ринку за вражаючий сезон в "Дніпрі", зокрема за заслуги перед командою в грі фіналу Ліги Європи проти тієї ж "Севільї", відзначають на сайті іспанської команди.

Свою карєру спортсмена Коноплянка починав із секції карате, куди батьки записали його у 7-річному віці. Але тренер помітив, що у хлопця є потяг до футболу і порадив його тренеру кіровоградського "Олімпіка". В 16 років Евгеній почав виступати у дніпропетровському "Дніпрі". Перша його зарплата склала $ 300.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, за минулий сезон екс-гравець "Дніпра" забив 8 голів і зіграв в 42 офіційних матчах.