У четвер депутати вирішуватимуть долю російських артистів в Україні, а також заборону прокату фільмів, зокрема йдеться і про голлівудські.

Про це написала пост-критику на своїй сторінці в Фейсбуці депутатка Ольга Черкакова.

"Завтра в парламенті буде розглядатися законопроект про те, як посадити в російську в'язницю Бориса Гребенщикова і Андрія Макаревича. Законопроект 4303 авторства Миколи Княжицького пропонує доповнити ст. 3 закону "Про гастрольні заходи "вимогою до російських акторів і співаків перед гастролями в Україні" надати письмову заяву про засудження окупації території України державою-агресором", - говорить нардеп.

Форму заяви має затвердити Кабмін.

Зміни в кіноіндустрії та музиці стосуватимуться таких творів, у яких учасниками будуть виступати актори, музиканти тощо із країни-агресора. Не можна буде показувати кіно, де учасниками чи авторами є особи з РФ.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", у чорному списку Мінкульту 117 російських артистів