Відкрити кримінальну справу у зв'язку з нападом на офіс телеканалу "Інтер" у столиці у вересні зобов'язав СБУ Шевченківський районний суд Києва.

Таким чином він задовольнив скаргу товариства з обмеженою відповідальністю "Національні інформаційні системи", передають "Українські новини".

Повідомляється, що відповідно до ухвали суду, СБУ має відкрити кримінальне провадження за заявою "Інтера", що надійшло 12 вересня.

У рішенні також йдеться, що телеканал звертався до СБУ з заявою про відкриття кримінального провадження за статтею 258 Кримінального кодексу (терористичний акт). Представник СБУ до суду не приїхав.

Читайте також: Опубліковано збитки від підпалу "Інтеру"

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше видання писало про те, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв про причетність до підпалу телеканалу "Інтер" колишніх військовослужбовців 30-ї окремої механізованої Новоград-Волинської Рівненської бригади збройних сил. Поліцейські затримали шістьох людей, яких підозрюють у причетності до скоєння злочину.

Як писав "Знай.ua", представники "Братства" і бійці батальйону "Свята Марія" заявили про підготовку нової акції протесту проти телеканалу "Інтер".