За останні 3 місяці правоохоронці зафіксували близько 50 випадків крадіжки багажу, передає ТСН.

Проте, посилення служб охорони дозволило третині потерпілих повернути своє майно. Цуплять переважно, гроші та ювелірні прикраси.

Мобільні телефони та ґаджети не чіпають, оскільки їх дуже легко правоохоронцям відслідкувати.

Втрата багажу - це проблема усієї авіації, яка має місце вже не одне десятиліття, розповідає Євгеній Дихне, директор аеропорту "Бориспіль". "Від нас звільняються крадії, які роками грабували чужі вантажі. Вони мають великі маєтку, тут в Бориспільському районі", - говорить Дихне.

Читайте також: У лондонському аеропорту пасажирам видали пиво замість багажу (відео)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Камери відеоспостереження не раз фіксували, як сам працівники, зокрема вантажники під час завантаження літака багажем, розрізали чи відкривали валізи та діставали звідти цінні речі.

Саме більшість крадіжок відбувається під час завантаження речей до літака.

Боротися по-новому в аеропорті стали три місяці тому.

Слід валізу добре обгорнути плівкою, бажано і речі в валізі теж обгорнути. Якщо помітили нестачу речей, слід негайно звернутися до адміністрації аеропорту.

Цінні речі, у тому числі техніку та гроші слід тримати при собі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", малазійців зацікавив аеропорт "Бориспіль"