У соціальних мережах, звиклі до річок на вулиці після дощів, одесити жартують над негодою.

Вони активно викладають фото затоплених дворів, перехресть і додають до них гумористичні висловлювання, фігури героїв кінофільмів або мультиків.

Читайте також: У Одесі через буревій падають дерева і плавають машини (фото, відео)

У фотожабах місцевих мешканців, на вулицях плавають підводні човни, працюють "рятівники Малібу" і тікає від цунамі славнозвісний кіногерой - пірат Джек Горобець.

Під мемамі "лайки" ставлять сотнями, а в коментарях люди втішаються тим, що напередодні нового року, коли місто засипало снігом, було значно гірше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, вчора сильний дощ, ураганний вітер і град накрили Одесу. У соцмережах з'являлись повідомлення про повалені на машини дерева.

Як пишуть очевидці, на вулиці Щепкіна уламок старої акації зім'яв задню частину дорогої іномарки, а на Пироговській дерево звалилося прямо на припаркований навпроти госпіталю автомобіль.

Крім того, користувачі Одеського форуму повідомляють, що біля заводу сільськогосподарського машинобудування на вулиці Чорноморського козацтва похилена тополя зависла на дротах.