Тільки 1% росіян вірить, що російська армія причетна до катастрофи пасажирського рейсу МН17 влітку 2014 року на Донбасі.

Такі дані були отримані в результаті дослідження Всеросійського центру вивчення громадської думки, повідомляє прес-служба організації.

4% громадян РФ вважають, що до трагедії можуть мати відношення бойовики так званих ДНР і ЛНР. 14% опитаних впевнені, що до аварії причетні західні спецслужби, і 50% говорять, що літак збили українські спецслужби.

Важливо зауважити, що тільки 64% росіян знають про заяву слідчої групи про те, що літак був збитий з території бойовиків з установки, яка була доставлена ​​з Росії.

40% російських громадян не можуть сказати, чи можуть результати розслідування вплинути на країну, 21% не бачить значних наслідків для Росії в зв'язку з даними висновками.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Уточнюється, опитування було проведено 1-2 жовтня 2016 року, опитано 1600 респондентів. Максимальний розмір помилки з імовірністю 95% не перевищує 2,5%.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Путіну загрожує суд у даній справі в обхід ООН.