У Росії ухвалили закон, згідно з яким таємне співробітництво зі спецслужбами будуть зараховувати громадянам як трудовий стаж.

Про це повідомляє офіційне видання уряду "Российская газета".

Відповідно до закону, трудовий стаж нараховуватимуть інформаторам, які офіційно укладуть секретний договір зі спецслужбами про співпрацю, хоч ці люди й не будуть офіційно зарахованими працівниками.

Весь термін роботи інформаторів на спецслужби потрапить до трудового стажу. Надалі це дозволить таким людям претендувати на пенсію.

Практика використання інформаторів широко поширена в російських спецслужбах. Раніше, на відміну від штатних співробітників, вони не отримували офіційну зарплату і пенсію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: СБУ затримала шпигуна ФСБ на Донбасі (відео)

Нагадаємо, у Вінницькій області співробітники Служби безпеки України затримали інформатора з агентурної мережі офіцера російського Головного розвідувального управління на прізвисько "Старшина". Він передавав своєму координатору на підконтрольній бойовикам території відомості про українських військових, дислокованих в області. За однією з військових частин, розташованій по сусідству, він спостерігав з власного будинку,