Режисер і продюсер проекту "Холостяк" на каналі СТБ Ксенія Бугримова вийшла заміж за принца зі Шрі-Ланки.

Коханий Бугримової - принц з давнього царського роду. Його звуть Саша і він волейболіст. Окрім цього, чоловік Ксенії ще й володіє туристичною фірмою.

Молоді люди познайомилися під час зйомок другого сезону "Холостяка". Бугримова тоді мала інші стосунки, але все змінилося, коли вона зі знімальною групою полетіла на Шрі-Ланку.

Читайте також: Зіркові мамусі сфотографувалися зі своїми дітьми (фото)

"Переліт був довгий, з пересадками, я не спала чотири доби. Ввечері чомусь захотіла піти прогулятися по пляжу. У місцевому барі випадково зустріла головного режисера монтажу каналу СТБ, який приїхав на Шрі-Ланку з дружиною на медовий місяць. І з ними там сидів Саша. Вони випадково познайомилися з ним і познайомили мене. У мене відразу серце тьохнуло, але я й подумати не могла, що ми будемо разом", - ділиться Ксенія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На другий день знайомства майбутній чоловік Бугримової зізнався їй у коханні, а вона у відповідь лише розсміялася і запропонувала дружити. Але дружба закінчилася таємним весіллям.