Упродовж року у львівській психіатричній лікарні пройшли лікування 259 військових із зони АТО.
Про це під час прес-конференції повідомила заступник директора департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

"Не таємниця, що багато хлопців повертаються із війни у стані посттравматичного стресу, із психологічними травмами та розладами. Ці розлади бувають короткотривалими, але часто в бійців виникають і довготривалі проблеми, які потребують не лише психологічної допомоги, а й спеціалізованої психіатричної", – сказала Ірина Микичак.

Читайте також: У Дніпропетровську донори здали 500 літрів крові для бійців АТО

Вона вважає, що важливо, щоб людина, яка повернулася з війни, не закривалася у своїх проблемах.

Микичак додала, що пацієнтів психіатричної лікарні забезпечують всім необхідним комплексом психіатричної та психологічної допомоги.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, що для психологічної підтримки воїнів АТО в Україні почав роботу інтерактивний ресурс dopomoga.life. Про це повідомив штаб АТО.