Пакистанські військові повідомили, що кількість загиблих в результаті нещасного випадку на спеціальному військовому поїзді, який впав у канал через обвал мосту, становить 17 осіб.

Про це повідомляє Theglobeandmail.

"Поїзд зійшов з рейок у четвер, 3 липня, під час перетину каналу Чанаван в східній провінції Пенджаб. Спецназівці та військові водолази врятували 80 пасажирів, п'ять з яких були поранені, рятувальна операція триває", - йдеться в повідомленні.

Також є інформація, що в результаті події загинули щонайменше 17 осіб, серед яких солдати, командир підрозділу, його дружина і дочка.

Читайте також: Пасажир підпалив себе у потязі-кулі в Японії

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Незабаром після аварії солдати підбігли до вікон поїзда з молотками і витягли пасажирів, які опинилися в пастці всередині", - йдеться в повідомленні.

"Ми постійно перевіряємо наші мости, але поки занадто рано, казати, що послужило причиною аварії", - сказав прес-секретар пакистанської залізниці Абдул Рауф Тахір.