Офіційний День Канади відзначали 1 липня. На честь свята місцевий підрозділ Fiat-Chrysler за підтримки школярів та студентів від 12 до 18 років спорудив Jeep Wrangler з консервних банок.

На роботу пішло 12 годин. Після цього 4500 консервних банок перетворилися на повнорозмірну копію позашляховика Jeep. Позашляховик Jeep Wrangler вибрали, бо саме він кілька років є лідером продажів у своєму класі.

Метою флешмобу було привернути увагу громадськості до проблеми бідності та голоду, які існують навіть в такій багатій країні як Канада.

Читайте також: Естонці перетворили "Чайку" на болід для дрег-рейсингу (фото)

"Цей унікальний будівельний проект, приурочений до дня народження Канади, не тільки підвищить ступінь інформованості громадськості про голод і бідність в нашій країні, а й продемонструє студентам, наскільки важливою і веселою може бути наука, технологія та інженерне мистецтво", - підкреслив президент канадського підрозділу Fiat-Chrysler Рід Бігланд.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Кілька днів машину показуватимуть на території комплексу "Канада-плейс" у Ванкувері. Після цього експозицію розберуть. Всі консервні банки віддадуть благодійному фонду для роздачі нужденним.