Житель китайського міста Юньнань Ванг Кайюй впродовж двох років виховував чорних ведмедів, яких йому продали як цуценят.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Чоловік угледів щось дивне, коли собаки виросли до неймовірних для свого виду розмірів і почали вбивати домашніх птахів. Ванг був змушений віддати улюбленців до місцевого Центру порятунку диких тварин.

Двох "цуценят" чоловік придбав, коли працював на банановій плантації у 2013 році. Спочатку тварини не викликали ніяких підозр. "Цуценята" поводилися зразково, мали гарний апетит та нормально ставилися до розчісування шерсті й купання.

Читайте також: Ведмідь у басейні підірвав інтернет (відео)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

До 2015 року тварини набрали вагу 45 кг і почали нападати на курей Ванга. Тоді ж занепокоєний чоловік випадково ознайомився з листівкою, яка закликала до збереження популяції чорних ведмедів, які є вимираючим видом. По фото на листівці китаєць упізнав родичів своїх "псів" і нарешті зрозумів, що це ведмеді.

За допомогою фахівців Центру порятунку диких тварин провінції Юньнань вдалося встановити, що вихованці Ванга є самцем і самкою гімалайського ведмедя. Ветеринари повідомили, що тварини цілком здорові.