У Закарпатській області співробітники Служби безпеки України викрили канал постачання контрабандних наркотиків.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Організоване угрупування наркоторговців, які оптом збували наркотики рослинного та синтетичного походження в Мукачівському, Рахівському та Тячівському районах Закарпаття, викрила СБУ спільно з поліцією за процесуального керівництва прокуратури", - сказано в повідомленні.

За даними силовиків, вони затримали розповсюджувача наркотиків в центрі Мукачева (Закарпатська область) під час реалізації чергової партії.

"Затримання інших членів угруповання відбулося одночасно в місцях їх проживання. Під час обшуків правоохоронці вилучили близько 100 тис. гривень в іноземній валюті, готові до вживання наркотики на 150 тис. гривень, а також приладдя для зважування та фасування наркотиків", - додали в СБУ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, до злочину був причетний близький родич депутата однієї із місцевих рад області.

"Відкрито провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин) Кримінального кодексу", - наголосили силовики.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в одному з кіосків Черкас продавали замість прохолоджувальних напоїв наркотики.