Захисну плівку із поліетилену із бульбашками повітря, якою обертають крихкий вантаж при перевезенні, зроблять стійкою до тиску.

Про це повідомляє УНІАН.

"Творець "пухирчастої" плівки, американська компанія Sealed Air Corp., посилила її, змінивши склад", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Російський бізнесмен обіцяє мільйон євро за повтор трюку італійського екстремала (відео)

Розробник пояснив інновацію економічними причинами. Нова версія буде у вигляді тонких листів з гнучкого, але більш стійкого матеріалу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Бульбашки повітря будуть створювати за допомогою спецнасоса. На думку інженерів, великі компанії зможуть завдяки цьому заощадити на складських приміщеннях.

Як відомо, "пухирчата" плівка стала своєрідним культурним феноменом - лопання бульбашок асоціюється з розслабленням і високим рівнем насолоди.

В інтернеті часто можна зустріти оголошення про продаж цього матеріалу для любителів "полускати" його.