Міністр природних ресурсів і екології Росії Сергій Донський повідомив, що стабільне водопостачання Криму буде налагоджено до 2019 року.

"Буде підготовлена ​​вся інфраструктура, прокладені трубопроводи, і в 2017–2019 році ми вийдемо на більш стабільне забезпечення водою всіх регіонів Криму", – сказав міністр, як передають російські ЗМІ.

Перш за все, за словами чиновника, будуть вирішуватися питання з водопостачання східного Криму, де ситуація критична. Не допоможуть цього року в наповненні водосховищ опади, яких випало менше, ніж минулого року.

Також чиновник анонсував перевірки водокористувачів Криму, які допускають незаконний відбір води у той час, коли півострів відчуває її гострий дефіцит.

Нагадаємо, після анексії Україна припинила подачу води в Крим Північно-Кримським каналом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв про критичну ситуацію з водопостачанням в Криму.