Панама відмовилася відправляти представницю країни на конкурс "Міс Всесвіт" через негативні висловлювання про Мексику кандидата на пост президента США Дональда Трампа.

Про це повідомив портал La Estrella de Panama.

Мільярдер Дональд Трамп, якому належить певна частка у проведенні конкурсу, заявив, що Мексика посилає в США не найкращих людей, пов'язаних з наркобізнесом і злочинністю.

Після цього про свій бойкот Трампа заявили канали Univision, NBC і Televisa. Панамське телебачення також відмовилося транслювати конкурс, незважаючи на те, що канал Telemetro багато років транслював у прямому ефірі "Міс Всесвіт".

Читайте також: У Львові обрали найкрасивішу африканку (фото)

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мексика цього року теж не буде посилати свою представницю на конкурс. А колумбійська столиця Богота відкликала свою заявку на проведення конкурсу "Міс Всесвіт в цій столиці".

Трампу лишається тільки офіційно вибачитись, інакше конкурс втратить своїх фавориток, адже латино-американки, які приймали участь у конкурсі раніше, славилися своєю вродою та чарівністю.