В Одеській області в місті Рені біля дискотеки троє чоловіків стріляли по людях з рушниці. Троє відвідувачів клубу отримали поранення ніг. Постраждалих шпиталізували.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Міністерства внутрішніх справ.

"О 05:20 до Ренійського районного відділу міліції надійшло повідомлення, що на вулиці Комсомольській біля диско-бару, троє невідомих скоїли кілька пострілів із рушниці у бік людей, після чого зникли в невідомому напрямку", - кажуть у відомстві.

Читайте також: В офісі "Батьківщини" у Сумах стався вибух

Встановлено, що чоловіки під'їхали до входу дискотеки на "Опелі Вектра". Один з пасажирів вийшов з салону і два рази вистрілив з мисливської рушниці в напрямку сходів. Дріб потрапила у кут сходинки і рикошетом відлетіла в область ніг трьом відпочиваючим.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Після цього невідомі сіли в авто і зникли. Особи двох правопорушників вже встановлені - ними виявилися жителі міста Рені 25-ти і 26-ти років. Слідство зараз шукає третього співучасника події.