Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс повідомив, що на вчорашньому виконкомі організація дозволила проводити єврокубкові матчі в Дніпропетровську, а Полтаві надали час виправити зауваження по інфраструктурі.

Про це повідомляє Footclub.

В минулому році УЄФА визначив тільки два міста, де могли проходити домашні матчі клубних команд в євро кубках. Це були Київ і Львів. Інші міста визнали небезпечними з точки зору організації і проведення матчів під егідою УЄФА.

Цього року Федерація футболу України представила цілий ряд пропозицій по містам, що можуть турніри УЄФА різних рівнів. Серед яких є Олександрія, Дніпропетровськ, Київ, Кіровоград, Львів, Полтава, Тернопіль, Ужгород і Черкаси.

Читайте також: Коноплянка гратиме за "Севілью" (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дніпропетровськ допустили до прийому єврокубкових матчів. Проте "Дніпро" має задекларувати варіант "Б", обрати запасний стадіон за межами міста.

До Полтави з боку УЄФА є ряд зауважень по інфраструктурі. Якщо до старту третього раунду кваліфікації Ліги Європи вони будуть усунені, тоді "Ворскла" зможе приймати суперників вдома.

Основною проблемою стала відсутність міжнародного аеропорту. Найближчий є в Харкові, але це місто уряди більшості держав не рекомендують для відвідування своїм громадянам. Тому потрібно шукати інші можливості, щоб команди-суперники могли дістатися до Полтави максимально швидко і комфортно. ФФУ пропонує варіант автобусного трансферу з Києва, з аеропорту "Бориспіль".