В Сергіївці, що під Одесою, траву на Будакській косі, що тягнеться на десять кілометрів, щільно вкрило величезне павутиння.

Місцеві жителі стурбовані. Вони стверджують, що ніколи такого не бачили. Відпочиваючі на пляжі по-різному реагують на цю дивину: деякі фотографуються на його тлі, інші - побоюються підходити близько.

Коли фото гіганського павутиння потрапило до соціальних мереж, користувачі здійняли паніку. В коментарях з'явилися повідомлення, що в Сергіївці – нашестя отруйної "чорної вдови" – надзвичайно небезпечного павука.

Читайте також: У Києві посиніло озеро "Сонячне"

Але арахнологи (спеціалісти, які вивчають павуків) запевняють, що немає ніяких причин для занепокоєння.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Викладач кафедри зоології Одеського національного університету імені Мечникова Ольга Делі повідомила, що це звичайні не отруйні павуки. Волога, не надто спекотна погода та багато мошки створили прийнятні умови для життя комах, тому і з'явилося це шокуюче павутиння.