Тизер-трейлер фільму "Джон Уік-2" представили у Нью-Йорку на Comic Con. Це – друга стрічка про колишнього найманого вбивцю у виконанні Кіану Рівза.

Як пише Deadline, дія картини частково відбувається у Римі. Відставний кілер Уїк летить туди на прохання колишнього колеги, який хоче взяти під контроль секретну організацію найманих убивць.

Читайте також: Памела Андерсон показала свої принади у трейлері до фільму "Сад людей"

У фільмі також грає Лоуренс Фішберн, відомий глядачам за роллю Морфеуса з "Матриці". Поява відразу двох культових героїв легендарної трилогії стала можлива завдяки тому, що режисер фільму Чад Стахелскі працював у "Матриці" постановником трюків.

Як писав "Знай.ua", Кіану Рівз та Марк Хемілл долучились до проекту, що спрямований на збереження архівних записів і створення документального кіно про славетного музиканта й композитора Френка Заппі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще