У Сент-Луїсі, штат Міссісіпі, відбулися другі дебати кандидатів у президенти США Гілларі Клінтон і Дональда Трампа. Цього разу більшість часу політики присвятили обговоренню скандалу, в який потрапив республіканець.

Екс-держсекретар наголошувала, що вислови її суперника про жінок характеризують його сутність, адже він дозволяв собі подібні слова і про мусульман, латиноамериканців, біженців та інших.

Трамп вибачився за свої слова, пояснивши їх "чоловічою розмовою", але перекинув стрілки на Білла Клінтона, який також був учасником секс-скандалу.

Зазначимо, що тема України на дебатах не піднімалась взагалі. Глядачі помітили пригнічений настрій Трампа. Зрештою, переможницею стала Клінтон.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дональд Трамп різко змінив свою думку про Володимира Путіна. Республіканець заявив, що ненавидить президента Росії.