Студенти Житомирського державного технологічного університету затвердили корисну ініціативу. Замість букетів викладачам вони купили воду для військових із зони АТО.

Про це повідомляє "Zhitomir.info".

Студентам вдалося зібрати понад 400 літрів води.

"Наступного тижня будуть випуски 4-го курсу, вони також до цього задіяні. Я думаю, що це не тільки 400 літрів, я думаю, у нас буде і тисяча літрів", - зазначив голова профспілки студентів Житомирського державного технологічного університету Владислав Савіцький.

Воду передадуть бійцям на схід, де вони потерпають від спраги у літню спеку. Батьки також підтримали таку ініціативу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Викладачі не засмутилися, що отримають менше букетів у цьому році і підтримали ініціативу студентів. Головне, за їх словами, щоб хлопці повертались, а квіти це не головне, пуста трата грошей.

Читайте також: Дев'ятирічна дівчинка робить притулки для бездомних (фото)

"Принести воду замість букетів, щоб підтримати бійців на Сході - це правильно. Бо у нас свято, а у них там військові дії. Я бажаю військовим, щоб вони скоріше повернулися додому і змогли нормально жити далі", - каже випускниця Оксана Хоменко.

В університеті певні, що кожен має робити усе можливе для підтримки військових.