В двох кілометрах від Широкиного терористи закріпилися на своїх позиціях. Українське командування припускає, що селище, ймовірно, заміноване.

Про це заявив прес-офіцер Антитерористичної операції Дмитро Гуцуляк.

"У Широкиному підтверджується інформація про те, що російсько-терористичні війська відійшли, але закріпилися відразу за цим населеним пунктом. Широкине може бути заміноване, воно довго утримувалося бойовиками, тому проводяться всі дії з цього питання. Бойовики знаходяться в районі 2 км від Широкиного", - каже він.

Читайте також: Бойовики обстрілювали Новотошківське з танку

Гуцуляк також розповів, що бойовики з ранку вели обстріли позицій сил АТО з великокаліберної зброї. Сепаратисти продовжують порушувати "Мінські домовленості".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що бойовики та всі цивільні залишили Широкине, назвавши його демілітаризованою зоною.