35-річна зірка Playboy Холлі Медісон наприкінці червня випустила скандальну автобіографічну книгу під назвою "Down the Rabbit Hole", де розповіла про життя дівчат, які потрапили до відомого маєтку засновника Playboy Enterprises Х'ю Хефнера.

Медісон розповіла порталу BuzzFeed про причини, через які вона за власним бажанням залишила місце, до якого багато дівчат так мріють потрапити.

Журналісти вважають, що ефектна білявка своєю книгою хоче знищити популярний культурний тренд, в рамках якого жінки зображують себе дурними. Сама Медісон зіткнулася з цим під час зйомок в реаліті-шоу про мешканок особняка Хефнера "Сусідки".

Читайте також: У США за секс з учнями вчителька сидітиме 22 роки

"На початку 2000-х серед дівчат стало модним створювати враження дурних, щоб їх судили тільки за зовнішній вигляд, і дбати лише про славу і матеріальні речі. Дух того часу зберігається досі", - стверджує вона.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Х'ю Хефнер коментарів з приводу виходу автобіографії Холлі Медісон поки не давав.