Президент Петро Порошенко вчора ввечері висловив свою підтримку Юрію Луценку та запропонував йому повернутися на посаду лідера фракції.

Про це пише Корреспондент.

"Відбулася дуже відверта, майже двогодинна розмова про ситуацію у фракції. Обговорювалося питання голосування за законопроект 1558-1 (про повернення валютних кредитів) членами фракції. Обговорювали питання майбутніх місцевих виборів, тактики і стратегії на місцевих виборах", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Луценко пішов з посади голови фракції Порошенка

Юрій має прийняти остаточне рішення наступного тижня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, нардеп Юрій Луценко пішов з посади голови фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді.

Він зазначив, коментуючи дане рішення, що був шокований голосуванням частини депутатів БПП за законопроект про реструктуризацію валютних кредитів, і не готовий відповідати за "дурість і популізм окремих діячів".

Документ, про який ідеться, зобов'язує банки конвертувати всі споживчі кредити в іноземній валюті за курсом на момент підписання договору - приблизно по 5 грн. За цей закон проголосували в тому числі 72 нардепа від БПП.