Бригади повітряно-десантних військ збройних сил України отримали наказ провести рейди з виявлення контрабанди в зоні АТО.

Про це повідомив радник президента Юрій Бірюков на своїй сторінці в Facebook.

"Від 79-ї бригади в рейд пішов "Легендарний Майк" з першим батальйоном. Волноваха, Курахово, Мар'їнка. Кожна ніч - нова точка, кожна ніч - новий маршрут", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Затримали чиновників, що кришували "бурштинову мафію"

За його словами, під час проведення таких операцій вже знайшли склади і стоянки автотранспорту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Приголомшливі схеми: мама з татом живуть у Донецьку, а донька з чоловіком - в Волновасі. І організовують безперебійний караван фур. Безперервні спроби "домовитися". Скоро починається друга серія цього балету, зі спецефектами і самозайманням автотранспорту", - додав радник.

Нагадаємо, 30 червня СБУ з фіскальной службою, міліцією та прикордонниками провела спецоперацію, в результаті якої затримали найбільшу партію контрабанди продуктів з початку проведення АТО - 700 тонн продуктів у 11 вагонах.