Передчасні пологи спровокував у жінки з Великобританії підліток у масці клоуна, налякавши її увечері посеред вулиці.

Як пише Mail Online, мешканка Уітвіка перебувала на восьмому місяці вагітності. 17-річний підліток, котрий піддався моді на перевдягання у страшних клоунів, перелякав її до напівсмерті. На фоні стресу у неї й почалися пологи.

Як згодом повідомила подруга жертви, і мама, й дитина почуваються добре. При цьому вона попросила "жартівників" хоча б думати, хто стає об'єктами їх нападів. Мовляв, вагітні, а також люди похилого віку – точно не з тієї категорії.

Читайте також: Блукаючі ночами клоуни тероризують американців

Мода на моторошних клоунів, що зародилася в США, почала поширюватися по світу. Першими переодягатися в костюми страшних клоунів і бродити по вулицях з ножами, щоб налякати людей, почали американці. Жартівники лякають перехожих заради лайків і переглядів в мережі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер же страшні клоуни, від вигляду яких у очевидців холоне в жилах кров, почали з'являтися й у Великобританії.

Взятися за них після численних звернень громадян і публікацій ЗМІ пообіцяла місцева поліція.

Як писав "Знай.ua", клоуни-нападники перелякали дітей у Манчестері.