Дмитро Ярош провів зустріч з новим главою СБУ Василем Грицаком. Про це лідер "Правого сектора" повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Обговорили всі злободенні питання, погодили активізацію співпраці Служби і "Правого сектора" у протидії російсько-терористичним військам на фронті, а бандпідпілля - в тилу" , - заявив він.

Ярош зазначив, що вони домовилися про те, що збройні загони Добровольчого українського корпусу боротимуться з незаконним обігом товарів на сході України.

"Також вирішили залучити спецгрупи ДУКу до боротьби з незаконним обігом товарів в районі лінії зіткнення і т.д." - написав він.

Матеріал по темі: Ярош подякував бійцям "Донбасу" за підтримку (фото)

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що Дмитро Ярош, отримавши посаду в Міноборони, зайнявся інтеграцією добровольчих батальйонів в ЗСУ. Народні депутати 2 липня проголосували за призначення Василя Грицака новим главою Служби безпеки.