Служба безпеки на території Харківської області викрила місцевого жителя, якій фінансував бойовиків "ДНР" через Фонд гарантування вкладів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Готівку для потреб бойовиків знімали через Фонд гарантування вкладів. Гроші знаходилися на депозитах в українських банках та належали або терористам, або їхнім родичам. Надалі кошти використовували для фінансування диверсійних актів",- йдеться у повідомленні.

Силовики служби затримали мешканця Харкова під час здійснення завдання від представника терористичної організації "ДНР".

"Зловмисник намагався зняти у відділенні одного з банків 44 тисячі гривень за довіреністю, виданою у непідконтрольній українській владі Макіївки. Як встановила СБУ, за час своєї злочинної діяльності агент терористів встиг зняти з рахунків близько 140 тисяч гривень",- повідомили в СБУ.

Матеріал по темі: На Житомирщині СБУ знайшла схованку з вибухівкою (фото)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що 26 червня СБУ розкрили конвертаційний центр в Краматорську с обігом півмільйона гривень. У той же день затрималі терористичну групу на Луганщині.