Український півзахисник Анатолій Тимощук продовжить кар'єру в казахстанському "Кайрат". Про це повідомляє Tribuna.

36-річний футболіст підписав з казахстанським клубом контракт, який розрахований на півтора року. У "Кайраті" Тимощук отримав футболку з номером 44.

Останні два сезони Тимощук виступав в "Зеніті", куди перейшов з "Баварії".

Матеріал по темі: Воротаря "Динамо" Коваля запрошують до Туреччини і Греції

"У мене були й інші хороші пропозиції, але після відвідування минулого тижня Алмаата, я прийняв таке рішення. Мені дуже сподобалося місто, дружелюбність людей. Я спілкувався з президентом" Кайрата ", побачив як розвивається футбольна інфраструктура для академії та клубу. Перед клубом стоять максимальні завдання в кожному турнірі, до чого я звик. Зроблю все, щоб допомогти виконати ці завдання ", - сказав Тимощук.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у багаторічній кар'єрі капітана збірної України алматинский "Кайрат" став п'ятим клубом після луцької "Волині", донецького "Шахтаря", санкт-петербурзького "Зеніту" і мюнхенської "Баварії".