Всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг, який від самого початку недолюблював Дональда Трампа, не міг пройти повз скандалу, що розгорівся з приводу начебто прослуховування Бараком Обамою телефонів республіканця під час виборів.

Як пише "Обозреватель", Кінг у своєму мікроблозі Twitter написав історію з трьох твітів.

"Обама не тільки підслуховував телефони Трампа, він вкрав полуничне морозиво з його шафки ... Обама підключав прослушку особисто! Він прийшов у формі електрика. Мішель стояла" на варті ", поки" О "врізався в лінію". "Трамп повинен знати: ОБАМА НІКОЛИ НЕ залишає Білий дім! Він в шафі! У НЬОГО НОЖИЦІ!" – таким вийшло оповідання від гуру хорорів.

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", після перемоги ексцентричного мільярдера на виборах президента Стівен Кінг обіцяв видалитися з усіх соцмереж.

Недавно письменник спільно зі своїм сином Оуеном написав книгу "Сплячі красуні". Вона буде предсавлена наприкінці весни-початку літа на знаменитому книжковому ярмарку "BookExpo" в Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще