Сьогодні з полону бойовиків визволили бійця добровольчого батальйону "ОУН" Віталія Артемчука з позивним "Сіті". Про це повідомляє офіційна сторінка батальйону у Facebook.

"Багато докладали зусиль для його звільнення, але дуже довго нічого не виходило. Вчора після телемосту з`явилася надія, що "Сіті" відпустять. Сьогодні його забрали з полону. Ми в батальйоні насправді знаємо, завдячуючи кому "Сіті" віддали, але ці люди дуже скромні й вони просили не називати їхніх імена. Отже, дякуємо Богу та всім, хто правдиво допомагав у звільнені побратима, бійця ОУН", - повідомляють в соцмережі.

Згідно з інформацією батальйону "ОУН", чоловіка вдалося звільнити вчора, 4 липня.

Матеріал по темі: Бойовик "ДНР" розчарувався і здався в полон

Нагадаємо, за даними Центру з обміну полоненими, терористи утримують ще 400 осіб. Президент Петро Порошенко заявляв, що серед полонених є 70 цивільних.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще