1 липня в Нью-Йорку одружилися глава "Гей-Альянсу України" Тарас Карасійчук і його партнер і колега Микола Маслов. Про це він повідомляється на сайті організації.

"Сам факт того, що наш шлюб буде мати юридичну силу в двох з половиною десятках країн світу, для нас як для людей до мозку кісток космополітичних вже означає дуже багато. Крім того, ми сподіваємося, що коли-небудь в нашій державі будуть визнаватися, хоча б як, наприклад, в Ізраїлі, одностатеві шлюби, укладені за кордоном", - пояснили дружини.

На церемонію наречені одяглися в костюми кольорів українського прапора.

"Ми вирішили показати своїми костюмами, що ті самі гей-бандерівці, про які так багато твердить російська пропаганда, дійсно існують", - розповів Карасійчук.

Свідком на весіллі виступила росіянка, активістка російської ЛГБТ-мережі Марія Козловська.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Матеріал по темі: Геї і фашисти це уявні проблеми Росії - Навальний

Нагадаємо, що наприкінці минулого місяця Верховний суд США визнав право одностатевих пар на укладення шлюбу на всій території країни.