Сьогодні в Храмі святої Марії Магдалини в Сандрінгемі, графстві Норфолк Англії провели обряд хрещення Її Королівської Високості принцеси Шарлотти Кембриджської.

Церемонію хрещення зробили закритою для преси. На ній були присутні найближчі родичі монаршої родини: королева Єлизавета II та її чоловік принц Філіп, батьки малятка - герцог і герцогиня Кембриджські, принц Джордж, принц Чарльз і герцогиня Камілла, батьки Кейт Міддлтон - Майкл і Керол Міддлтон, а також сестра Кейт, Піппа Міддлтон.

Принц Гаррі не зміг бути прийти, бо зараз перебуває в Намібії з благодійною місією.

Хрещеними маленької принцеси стали найближчі друзі та родичі герцога і герцогині Кембриджських: Софі Картер - одна з кращих подруг Кейт, Джеймс Мід - шкільний друг Вільяма, Адам Міддлтон - двоюрідний брат Кейт Міддлтон, Лаура Феллоуз - племінниця покійної принцеси Діани і Томас Ван Страубензі - шкільний друг Вільяма).

Для обряду принцесу Шарлотту одягли в хрестильну сорочку ручної роботи, яку спеціально для неї пошила королівська кравчиня Анжела Келлі. Ця сорочка - точна копія тієї, в якій в 1841 році хрестили старшу дочку королеви Вікторії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: Опублікували перший фото принцеси Шарлотти Кембриджської

Після хрестин батьки принцеси влаштували чаювання, на якому частували всіх бажаючих.

Нагадаємо, що 2 травня в королівській родині народилася друга дитина.