Дотик або потреба відповідного дотику закладена в нас на рівні інстинкту. Через тілесний контакт, ми можемо передати своє тепло, любов і турботу до іншого людині.

У чоловіків та жінок закладена потреба тілесного контакту, незалежно від віку. З самого народження, дитина намагається доторкнутися до своєї мами, щоб відчути захист. У більш дорослому віці, тілесний контакт нам додає більше впевненості та підтримки.

[[{"fid":"169070","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"550","width":"1024","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Певний тип людей не любити тактильний контакт, деякі навпаки, в процесі спілкування мріють, щоб співрозмовник здійснив тілесний контакт.
Тактильний контакт може здійснюватися не тільки за допомогою потиску рук або обіймів закоханих людей. Коли людина намагається доторкнутися до тебе -це свідчить про подальший перебіг подій і до чого може призвести цей спілкування. Дотик дуже зближує людей. Коли співрозмовник намагається доторкнутися до тебе це говорить про його позитивні наміри, про те, що людина хоче розвивати спілкування в подальшому.

Дотик в соціумі диктує настрій подальшої розмови. Якщо потиск рук сильне - це означає, що співрозмовник поважає вас, коли відбувається навпаки - мляве потиск говорить про небажання вести розмову і про неповагу до партнера. Якщо відштовхуватися на правила етикету -потиск рук говорить про підтвердження партнерських відносин. У діловому світі, жінка повинна тиснути руку партнера, але не подавати її першою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дотик у відносинах - запорука здорових відносин. Жінка дуже примхлива і тому деякі непорозуміння можна вирішити саме дотиком. Поцілунки, ласки зміцнюють відносини і призводять до емоційного рівноваги. У відносинах є певні правила тактильного контакту. Він повинен відбувається поетапно, не нав'язуючи себе. Іншими словами, якщо ви хочете привернути увагу персони, не потрібно бути нахабним і в теж час сором'язливим. Якщо вчасно не доторкнутися до своєї пасії, надалі можна назавжди втратити можливість на розвиток відносин.

[[{"fid":"169075","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"480","width":"852","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Варто не забувати про те, що тактильний контакт так само має культурну особливість. У деяких арабських країнах, Латинській Америці, Європі - дотик це знак дружби і теплоти у спілкуванні. За винятком контакту в арабських країнах по відношенню до жінки. В інших країнах, таких як Японія, дотик вважається дурним тоном, навіть на дипломатичному рівні.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що дуже важливий момент в знайомстві це не здавати свою позицію і не ставити питання, на які можна відповісти "так" або "ні". Намагайтеся вивести свого співрозмовника на більш докладні роз'яснення.