Суперважковик Володимир Кличко (64-4, 53 КО) зізнався, що одержимий ідеєю піти з рингу в ранзі чемпіона світу і перемогти Ентоні Джошуа в поєдинку за титули за версіями WBA і IBF, який відбудеться 29 квітня.

"Я хочу покинути ринг в ранзі чемпіона і переможця цього бою – це моя одержимість. Я схиблений на цьому", – розказав Кличко в інтерв'ю Sky Sports.

Також Кличко назвав майбутню зустріч в ринзі одним з найбільших викликів в своєму житті, адже йому належить повернутися у великий спорт після півторарічної перерви і битися проти талановитого, а також фізично сильного опонента.

Нагадаємо, поєдинок між Ентоні Джошуа і Володимиром Кличко відбудеться 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія). На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличко.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Джошуа розповів про свої спаринги, а також показав, як готується до ударів Кличка.