Генетичний матеріал, знайдений поряд з автомобілем кілерів Бузини, збігся з ДНК Поліщука та Медведько.

Генетичний матеріал, який виявили на речах, кинутих поряд з машиною кілерів Оляся Бузини, належить підозрюваним у вбивстві Денису Поліщуку та Андрію Медведько, повідомляють в "Інтерфакс-Україна", посилаючись на наявні в їхньому розпорядженні висновки судової молекулярно-генетичної експертизи.

Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУ МВС підтвердив приналежність генетичного матеріалу, виявленого на спортивному костюмі і одній з медичних масок, знайдених поруч з машиною вбивць Бузини, Денису Поліщуку.

"Генетичні ознаки зразка буккального епітелію Поліщука Дениса Валерійовича, 14.06.1990 р.н. збігаються з генетичними ознаками клітин з ядрами на виворітних поверхнях передньої частини спортивних штанів, манжета правого рукава спортивної куртки ..., медичної маски" 1 "...", - зазначено в висновках експертизи.

Читайте також: Суд заарештував "убивцю" Бузини, якого випускали під заставу

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також експертиза показала збіг генетичних зразків зі знятого головного убору, знайденого поряд з машиною кілерів, і ДНК-матеріалу Андрія Медведько.

"Генетичні ознаки зразка буккального епітелію Медведько Андрія Олександровича, 27.09.1989 р.н. збігаються з генетичними ознаками клітин з ядрами на кепці ..., медичній масці "1", медичній масці "2"..., і не містяться серед змішаних генетичних ознак клітин з ядрами на виворітній поверхні коміра спортивної куртки ... ", - повідомили в експертно-криміналістичному центрі.