Тароскоп на тиждень з 6 по 12 липня від Ольги Соломки

Прогноз для України

В економіці продовжуються шаманські танці навколо проблем, а експерти битимуть себе п'яткою в груди і доводитимуть, що саме вони рятують країну. Проте, до виходу з кризи ще далеко. В політиці - черговий виток популізму, заговорять про економію на можновладцях.

Наші справи у зовнішній політиці покращаться – розпочнеться вдалий період, настане новий виток успіху.

Що ж до подій на сході, то зараз політики пишуть законопроеки статус цих територій. Узгоджують, хто їх відбудовуватиме.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Овен (21.03 – 20.04)

На початку тижня можете відчувати сум і тривогу, проте потім настане привід і для радості – святкуватимете початок нової справи.

Тілець (21.04 – 20.05)

У вас з'явиться бажання творити, а ще ваш гострий розум цього тижня допоможе у роботі, якої навалиться чимало.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Спокійний період. У родині - тихе щастя, у діяльності – невелика пауза, тож можна розслабитися і спокійно насолодитися відпочинком.

Рак (22.06 – 22.07)

Плануватимете подальшу діяльність: слід добре прорахувати всі видатки і прибутки, а також передбачити усі можливі перепони на шляху, аби їх нейтралізувати.

Лев (23.07 – 23.08)

Цього тижня можете змінити свій погляд на те, чим варто займатися. Більше віри в себе – і все буде добре!

Діва (24.08 – 22.09)

Партнерські стосунки переживають розквіт – вас люблять і цінують. Ви почуваєтеся цілком щасливим, тож не забудьте віддячити тим, хто вам допоміг таким стати.

Терези (23.09 – 23.10)

Напружені ситуації минулого вже позаду. Вибудовується міцний фінансовий фундамент для вашого родинного щастя.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Ваша майстерність і професіоналізм будуть гідно оцінені – отримаєте фінансову винагороду і задоволення від того, що вас виділили з-поміж інших.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Подорож, у яку ви вже давно збиралися, може бути з перепонами. Виявитеся переможцем у давній суперечці, бо правда таки на вашому боці.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Станете вільні від якихось зобов'язань. І це варто добре відсвяткувати!

Водолій (21.01 – 19.02)

Відбудеться несподіване прискорення усіх процесів – доведеться раптом починати новий шлях і складати іспит на стійкість і витривалість.

Риби (20.02 – 20.03)

Міцний тил і щасливе сімейне життя надихає вас на нові здобутки. Проте, вам слід навчитися говорити "ні", коли вам намагаються сісти на голову.