Російські військові створюють нову армію у самопроголошеній республіці "ЛНР".

Нова армія підкорятиметься виключно російському командуванню. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов.

"Супротивник намагається підвищити боєздатність найманців. Йдуть спроби створити армійську організацію - все управління на вищому рівні в руках "відпускників" – діючих офіцерів озброєних сил Росії. Намагаються налагодити бойову підготовку банд поблизу лінії фронту, і наростити чисельність - на окупованій території поголовна мобілізація", - відзначає Бутусов.

За його словами, одне з нововведень в цій армії - бійці носитимуть дві георгіївські стрічки - на нозі та на руці. Це зроблено для того, щоб досягти одноманітності у формі і швидкої ідентифікації "своїх".

Читайте також: Під Маріуполем знищили російський розвідувальний безпілотник

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Це буде армія за зразком Придністров'я, Абхазії, "хоча очевидно, що людських ресурсів для укомплектовування цих військ солдатами і молодшими офіцерами у ворога немає", пише Бутусов.