Чергова винагорода знайшла своїх героїв. На цей раз Орден Народного Героя України отримав полковник Кривоніс та солдати 25-й бригади, які обороняли аеропорт Краматорська.

Як написала у себе на сторіночці в соцмережі волонтер Юлія Середа, 5 липня, коли Донбас святкує річницю звільнення Краматорська від бандитських формувань, нагородили тих, хто звільняв місто.

"5 липня 2014 року на трасі між Слов'янськом і Краматорськом був бій, важкий бій, в результаті якого був звільнений Краматорськ. Ми їздимо на фронт з червня 2014 року. Волонтери рухалися разом з лінією фронту. Це місце важливе і пам'ятно для нас. Загинули два бійці 25 бригади, їх підрозділам вдалося зупинити формування терористів, які перевищували за чисельністю і технікою", - написала Сегеда.

Читайте також: Українець продає метеорити, щоб допомогти бійцям АТО (фото)

Лідер волонтерського руху і голова нагородної комісії Георгій Тука вручив ордени бійцям 25 повітряно-десантної бригади. Були нагороджені Андрій Ткачук, Андрій Вашкур, Андрій Лебедєв і волонтер Едуард Кулініч.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також винагороду отримав чоловік, який вже став живою легендою - начальник УСО Міноборони полковник Сергій Крівонос.