Сьогодні Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі провів зустріч з Послом США Джеффрі Пайєттом. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Домовилися, що американські поліцейські з Каліфорнії будуть тренувати нову Одеську поліцію. Також, в рамках Одеського антикорупційного натиску, американський уряд погодився дати кошти на заробітні плати новій команді Саакашвілі", - написав політик.

Раніше Джефрі Пайєт заявляв, що США повністю підтримують дії екс-президента Грузії на посаді голави Одеської ОДА. До того ж політик отримує 200 тисяч доларів від американського інституту лідерства.

Під час спільного брифінгу Саакашвілі заявив, що сьогодні звільнив свого радника і колишнього заступника голови ОДА Михайла Кучука.

"Він накрав сотні мільйонів. І це тільки видима частина"- сказав губернатор.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Новим радником Саакашвілі став колишній генеральний консул Грузії в Одесі Теймураз Нішніанідзе.

Матеріал по темі: Саакашвілі в тільняшці покатався на велосипеді по Одесі (відео)

Нагадаємо, що вчора Міхеіл Саакашвілі провів зустріч з міністром закордонних справ Болгарії Даніелом Мітов, міністром закордонних справ України Павла Клімкіна, надзвичайним і повноважним послом Болгарії в Україні Красиміром Мінчевим та генеральним консулом Болгарії Дімітрі Тучковим.

Чиновники обговорили питання допомоги у розвитку інфраструктури на Одещині.