У понеділок 6 липня поліція Вірменії прорвалася крізь барикади протестувальників на проспекті Баграмяна в Єревані і відтіснила демонстрантів з проїжджої частини.

Вдень 6 липня правоохоронці Єревана розблокували проспект Баграмяна, відтіснивши мітингувальників з проїжджої частини. Рух міського транспорту відновили.

У ході розгону демонстрантів поліція затримала 40-50 активістів, розповів РІА Новини один з лідерів Електромайдана Максим Саргсян.

Читайте також: Електромайдан в Єревані готується до наступу

"Затримано не менш 40-50 активістів, зараз уточнюємо, скільки саме і куди їх повезли. Після цього будемо вирішувати щодо подальших дій", - сказав Саргсян.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

При цьому в поліції Вірменії заявили, що закликали демонстрантів звільнити проспект Баграмяна і не перешкоджати руху по трасі, передає вірменська служба Радіо Свобода.

"Поліція Вірменії пропонувала учасникам та організаторам незаконної акції самим припинити блокування проспекту Баграмяна, але останні не прислухалися до заклику", - відзначили представники поліції.

Також правоохоронці зазначили, що дії поліції не переслідують мети припинити акцію протесту. Влада лише наполягають на перенесенні її з проїжджої частини.