Фіскальна служба перевиконала план зі збору обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів.

25,2 млрд грн за лютий 2017 року зібрав у бюджет Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби. Таке багате поповнення скарбниці становить в перерахунку на кожного українського пенсіонера більше середньої пенсії, повідомляє hunta.info.

На сайті відомства повідомляється, що податкові надходження збільшилися більш ніж у півтора рази, на 9,5 млрд грн, в порівнянні з лютим минулого року.

Начальник Офісу Євген Бамбизов зазначив, що завдяки роботі податківців 110 підприємств показали прибуток, хоча раніше показували тільки збитки. Також він назвав рекордсменів по зростанню податкових платежів: ПАТ «Укртрансгаз», ПАТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат» і АТ «Мотор Січ».

Офіс великих платників податків ДФС працює з локомотивами української економіки, річний дохід яких перевищує 1 млрд.грн або які платять в рік більше 20 млн грн податків.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще