Сьогодні Служба безпеки України виявила в порту Дніпропетровська підводну схованку з протитанковими мінами. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Оперативно-слідча група виявила міни марки ТМ-57 і ТМ-62, призначені для виведення з ладу гусеничної і колісної техніки. Відкрито кримінальну виробництво, встановлюються особи, які облаштували підводну схованку вибухівки недалеко від важливого об'єкта інфраструктури", - йдеться в повідомленні.

Силовики дізналися про схованку від місцевого жителя - підводного мисливця, який виявив.

Матеріал по темі: На Харківщині СБУ затримала диверсантів

Нагадаємо, що сьогодні Служба безпеки України затримала на Харківщині диверсійну групу. Вона складалася з трьох осіб, а її керівник воював на боці терористів "ДНР".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Силовики з'ясували, що 20-річний житель Харківської області з вересня минулого року добровільно служив у складі одного з незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР", що називали себе "козаками". Бойовик по кличці "Кардинал" виконував функції розвідника диверсійно-розвідувальної групи, брав участь у бойових діях проти захисників Донецького аеропорту.