Підприємствам ПАТ "Рівнеазот", ПРАТ "Сєвєродонецьке об’єднання "Азот" і черкаський ПАТ "Азот", що належать олігарху Дмитру Фірташу, обмежило газопостачання ПАТ "Укртрансгаз".

Про це на сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив керівник відділу зв’язків з громадськістю та пресою "Укртрансгазу" Максим Белявський.

"Почали процедуру обмеження газопостачання для трьох хімічних підприємств: "Рівнеазот", "Черкасиазот", "Северодонецказот". Причина: заборгованість контрагентів і відсутність підтверджених обсягів газу в ГТС”, – написав він.

Всі три перелічені підприємства входять у холдингову компанію Оstchem, що є частиною фінансово-промислової групи компаній Group DF.

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", Дмитро Фірташ був арештований в Австрії за запитом Іспанії, де його підозрюють у відмиванні грошей. Крім того, суд дав добро на екстрадицію бізнесмена до США, де на нього теж чекає кримінальна справа. Тепер обидва рішення має розглянути міністр юстиції Австрії і прийняти рішення. Поки не буде вирішене питання з іспанською стороною, екстрадиція до США неможлива.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще