У Криму обрали мільйонного туриста, який залишився в шоці від того, на що перетворився півострів. Тетяна Шубіна з Санкт-Петербурга стала ювілейною туристкою для окупованого Росією Криму. Про це повідомляє "Кримський телеграф". Правда з новини не зрозуміло як рахували туристів і з якого періоду. Почесній туристці дали грамоту і квиток на безкоштовну екскурсію. Хоча жінка приїхала з трьома дітьми.

За її словами, рівень сервісу в Криму жахливий, як за часів СРСР: "На жаль, зараз півострів мало чим відрізняється від радянського Криму. Мене везли, як і всіх в загальному трансфері, до пансіонату в Місхоре. Переїзд затягнувся більш ніж на чотири години. Можете уявити рівень незадоволеності туристів".

Читайте також: Черга на паром в Крим вже в півтисячі авто

Також вона відзначила неадекватні ціни. "На спектаклі для дітей ціна квитка 300–500 рублів. Це дуже дорого, оскільки рівень артистів дуже низький. Ресторани і кафе теж не порадували. Просто відкрите кафе з пластиковими стільцями біля моря оцінює свої послуги так, ніби це шикарний ресторан. Ціни на страви від 300 до 500 рублів, що для такого рівня дуже дорого. Ні, ну звичайно, зрозуміло, що всі заробляють у сезон, але порції маленькі та й приготовані дуже просто" — нарекла вона.

Жінку обурило, що в готелях змушають заповнювати анкети з питаннями "де працюєте і ким": "Відразу створюється відчуття, що ти не гість, якому ради, якого чекали, а миша, яка прав не має, і повинна підкорятися загальному розпорядку і правилам – це найважливіше".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще