Сьогодні суд виніс вирок жителю Хмельниччини, який привіз із зони АТО зброю і продав її. Зловмисника засудили до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє Корреспондент.

Під час слідства з'ясували, що чоловік був раніше судимий за пограбування і мав сісти до в'язниці. Однак він вирішив уникнути покарання і вступив в добровольчий батальйон, побував у зоні АТО, звідки і вивіз зброю.

Повернувшись додому, він продав пістолет за 1500 євро.

В ході операції працівники Хмельницького міськвідділу міліції затримали бійця. Під час обшуку у нього виявили ще й клинкову холодну зброю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також сьогодні СБУ спільно з міліцією на трасі Житомир-Чернівці зупинили мікроавтобус з двома військовослужбовцями, які вивозили зброю із зони АТО. При огляді транспорту вони знайшли гранати РГД-5 і Ф-1, три кілограми пороху, тротил і значну кількість патронів різного калібру.

Матеріал по темі: У порту Дніпропетровська виявили підводний схованку з мінами (відео)

До того ж силовики виявили на території зруйнованого заводу в Лисичанську схованку зі зброєю та боєприпасами. Було вилучено більше десяти кілограмів тротилу в шашках, гранати Ф-1 і РГД-5 з запалами, протипіхотна міна "МОН-50" та інше.

Нагадаємо, що 19 червня через блок-пост в місті Бердянську Запорізької області місцеві міліціонери намагалися вивезти зброю.