Сьогодні, 7 березня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів зустріч з держсекретарем США Рексом Тіллерсона.

Тіллерсон наголосив, що США і надалі підтримуватимуть Україну. Про це повідомляє сайт МЗС України.

Держсекретар США запевнив, що санкції Вашингтона проти Москви залишаться в силі до повного виконання мінських домовленостей, «припинення агресії і деокупації Донбасу і Криму».

У свою чергу, Клімкін подякував за солідарність США в «боротьбі України проти агресії РФ» та зазначив, що завдяки послідовній практичній підтримці Сполучених Штатів Україна змогла досягти істотного прогресу в реформуванні сектора безпеки і оборони.

Також Павло Клімкін та Рекс Тіллерсон домовилися працювати над підготовкою зустрічі між президентами України і США Петром Порошенко і Дональдом Трампом.

Як повідомляв сайт Знай.ua, російська сторона ветувала резолюцію про санкції проти Башара Асада щодо використання хімічної зброї в Сирії. Постпред США Ніккі Хейлі відповіла на подібні дії. За її словами, Америка буде співпрацювати з Євросоюзом, щоб ввести дану міру покарання в найближчі терміни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще